Geweldig nieuws van de organisatie van het MAC benefietgala op zondag 27 Augustus. Ook Otto Wessely is toegevoegd aan de line up. Hij was één van de absolute hoogtepunten tijdens het wereldcongres in Rimini en ook afgelopen jaar in Blackpool met zijn hilarische acts. Otto zal belangeloos meewerken. Jarenlang de topact in de Crazy Horse van Parijs en sinds lange tijd dan nu weer eens in Nederland te bewonderen. Uniek daar wil je bij zijn….

Zondag 27 augustus: een avond vol magie en entertainment

Hans Klok zal zelf een showblok verzorgen maar ook een aantal bekende vrienden zal een magische invulling aan deze bijzondere avond geven waaronder:
Rob Molien (van Rob en Emiel) bekend van het theater en heel veel tv- programma’s.
Niek Takens, tweede bij het Europees kampioenschap in Blackpool in de categorie ‘manipulatie’ en onlangs eerste bij de Nederlands kampioenschappen.
Alfredo Lorenzo, supertalent en wonderkind was pas 12 jaar toen hij jeugdkampioen van Nederland werd. Won onlangs nog de Grand Prix van Tsjechië.
Verder werken ook belangeloos mee: duo Ger Copper en Luc Elson, Martijn Martell, Roy en Justin Huiskens, Ray Graham, en Bram Biesterveld.

De presentatie van het MAC benefietgala wordt verzorgd door Niels Houtepen, Michel van Grinsven en Luc Elson.

Boek nu je stoel voor het goede doel voor slechts € 29,50!

De afgelopen maanden hebben heel wat liefhebbers van de goochelkunst de theaterkassa van ‘de Meerse’ in Hoofddorp weten te vinden. De teller staat momenteel op 225. Dat is een mooi aantal maar er is nog voldoende plaats om bij deze unieke avond aanwezig te zijn. Voor de prijs hoef je het niet te laten slechts 29,50 euro per persoon. Des te meer publiek, des te hoger de opbrengst voor het behoud van het Magic Art Center want daar doen we het tenslotte allemaal voor. En met ‘we’ bedoelen we de stichting ’Vrienden van het Magic Art Center’. Boek dus snel je stoel voor het goede doel!

Waarom het MAC benefietgala?

Het Magic Art Center (MAC in de volksmond) in Bennebroek is een klein intiem theater ooit opgericht door Wereldkampioen Richard Ross. Hij wilde een ontmoetingsplek creëren en podium bieden aan goochelaars en entertainers. Dat alles om de goochelkunst in Nederland te bevorderen. Dat is nu al weer zo’n 35 jaar geleden.
Alleen de toekomst is onzeker. Daarom het MAC benefietgala. Want het MAC heeft geld nodig. In eerste instantie om dit kleine en intieme theater vol goochelhistorie op te frissen en te renoveren want er is nogal wat achterstallig onderhoud.

De stichting ’Vrienden van het Magic Art Center’

Daarom is er een onafhankelijke stichting opgericht “De Vrienden van het Magic Art Center” die met allerlei acties gaat proberen om geld op te halen, veel geld. Om dit vervolgens op een goede en verantwoorde manier te besteden. Zodat in het najaar weer een mooi programma kan worden gedraaid en gebouwd aan de toekomst. Een toekomst die nu nog onzeker is…

Reserveer nog snel een stoel…. voor het goede doel!

Het zou voor de Nederlandse goochelhistorie echt zonde zijn als straks het MAC haar deuren moet sluiten. Daarom zetten een aantal MAC vrienden zich in om er een mooie benefietavond van te maken en daarmee veel geld op te halen. Het MAC mag gewoon niet verloren gaan. Voor slechts 29,50 kun je erbij zijn. Help je mee?

Het Magic Art Center
The home of Magic

Reserveer je stoel voor het goede doel op www.demeerse.nl
Voor meer informatie over het Magic Art Center, zie de Facebook pagina en www.magicartcenter.nl

Voor meer informatie over de stichting Vrienden van het Magic Art Center;
Theo van de Coevering theovandecouvering@hotmal.com of 06 – 25035746