De Nederlandse Magische Unie presenteert in de maand mei twee online lezingen!

Vrijdag 8 mei 2020 om 19:30 uur presenteren wij de NMU Online Lezing van Will Houstoun! Will Houstoun is Close-up Magician of the year (2015) van de beroemde Magic Circle in het Verenigd Koninkrijk. Tijdens zijn lezing zal hij een aantal wonderbaarlijke kaart- en muntentrucs laten zien die je zowel close-up als in salon setting kunt vertonen. Echte ‘workers’ die hij ook tijdens zijn lezingen bij onder meer the Magic Circle en in the Magic Castle heeft vertoond. De online lezing zal twee uur duren (exclusief korte pauze). NMU leden betalen € 7,50 voor een ticket! Ook Niet NMU leden kunnen de lezing bekijken voor € 15,-.

Een week later, op vrijdag 15 mei 2020 om 19:30 uur geeft Timon Krause speciaal voor de Nederlandse Magische Unie een online lezing over “Showmanship”!

Timon is zeker geen onbekende in Nederland, maar voor de enkeling die hem niet kent, Timon is (inter)nationaal een zeer hoog aangeschreven mentalist. Hij wist Penn & Teller om de tuin te leiden en heeft met zijn eigen theatershow een tour door Europa gedaan. Ook deze online lecture bedraagt voor NMU leden € 7,50 voor een ticket en € 15,- voor niet NMU leden.

Voor de echte die-hard liefhebbers hebben wij ook een speciale “combi-deal”. Bij aanschaf van een ticket voor beide lezingen betaalt u als NMU lid € 12,50 en als niet NMU lid € 25,-.

De NMU Online lezingen zullen live worden uitgezonden op het NMU Magic Facebookkanaal. Namens de NMU zal bestuurslid Reynier Jonkers direct vragen kunnen stellen via het platform Zoom.

Wil jij zelf ook direct deelnemen aan de lezing en live vragen stellen aan Will Houstoun of Timon Krause? Koop dan -kosteloos- een Zoom ticket’ naast je originele ticket, maar wees er snel bij, want er zijn slechts 8 plaatsen beschikbaar!

NMU ACTIE! 2 lezingen gratis voor nieuwe leden

ACTIE! Donateurs van de NMU krijgen 50% korting op de lezing. Nog geen lid van een club of donateur van de NMU? Dan is er nu een speciale actie.
Wanneer je donateur wordt van de NMU (€ 47,50 per jaar) krijg je de Live lezing van William Houstoun én Timon Krause geheel gratis. Als lid van de NMU ontvang je aantrekkelijke kortingen op toekomstige goochelactiviteiten en korting bij de twee bekendste goochelwinkels van Nederland. Interesse?

Koop dan géén ticket, maar meld je aan als NMU donateur op de NMU Website vóór 7 mei!
Stuur ook meteen een e-mail naar secretaris@denmu.nl met als onderwerp NMU Donateur actie om je tickets te ontvangen!