7 juni 2018. Zojuist bereikte groot nieuws de redactie van informagie.nl. De film Now You See Me en het vervolg daarvan kennen we allemaal en dat daar een derde deel van in de maak is, is inmiddels ook wel bekend. Maar dat er een grote arena-show van gemaakt gaat worden, dat is natuurlijk op dit moment groot nieuws.

Op het moment van dit schrijven is er nog niet veel bekend over de show. Wat ons ter ore is gekomen, is dat de show vanaf oktober 2018 door China gaat touren. Natuurlijk zal het een lekkere illusieshow zijn, maar net zoals in de films zal er ook een verhaal aan vast zitten. Omdat het om een grote arena-show gaat vermoeden we dat we te maken krijgen met grote sets waar het team van goochelaars hun opdrachten uitvoert met behulp van magie. Maar dat is nog gissen op dit moment,

sabine-now-you-see-mee-live

Wat wij dan wel weer weten is dat deze show een Hollands tintje gaat krijgen. Niemand minder dan Sabine van Diemen gaat de vrouwelijke hoofdrol voor haar rekening nemen. Op dit moment is ze keihard aan het repeteren om alles tot in de magische puntjes te verzorgen. Met grote shows is Sabine geen onbekende. Wij als Nederlanders kennen haar vooral als ex Diva of Magic in de shows van Hans Klok. Nadat ze haar diva-hakken in de wilgen had gehangen maakte ze furore in Engeland door op West End in Londen elke avond de zaal te verbazen met haar kunsten. En haar ster was nog steeds rijzende toen ze werd opgemerkt door de bedenkers van de show The Illusionists. Hiermee deed ze een tour door Noord-Amerika voor 6 maanden. En nu dus op naar China.

JP