Vanaf 13 november 2020 begint de Nederlandse Magische Unie met een gloednieuw concept: de NMU Lecture Nights.

De NMU Lecture night is een online lezing via het platform Zoom welke 2 keer per jaar gehouden wordt. Voor de lezing vragen wij gerenommeerde goochelaars uit binnen- en buitenland. Na het succes van de pilot met lezingen van Will Houstoun en Timon Krause hebben wij besloten dat dit een terugkerend fenomeen gaat worden.

En het beste nieuws is dat deze lezing geheel gratis is voor NMU donateurs en leden van NMU goochelclubs!

De eerste NMU Lecture Night kunnen jullie vrijdag 13 november 2020 om 20:00 bijwonen via ZOOM. Voor deze lezing hebben wij niemand minder dan Michael Divano en Peter Woerde gevraagd om af te trappen met een back-to-back lezing over munten en kaarten.

Michael Divano

Michael is een van de beste muntgoochelaars van Nederland. Hij heeft als entertainer/goochelaar op diverse cruiseschepen gewerkt en zal jullie tijdens deze lezing wat fantastische -en niet altijd moeilijke- munttechnieken laten zien. Haal je muntenset dus uit de kast om wat originele munttechnieken te leren!

Peter Woerde

Peter behoeft geen introductie als autoriteit op het gebied van kaarten in Nederland. Zo wist hij in zowel 2010 en 2011 de titel Nederlands kampioen cartomagie in de wacht te slepen. Als je dus interesse hebt in een aantal mooie gok- en valsspeelroutines met speelkaarten, zorg dat je erbij bent!

Vergeet niet om je te registreren!

Wij willen alle NMU donateurs van harte uitnodigen naar deze lezing te komen. Om de lezing te kunnen bijwonen dien je je nog wel te registreren. Doe dit op tijd, want er zijn 75 gratis plaatsen en op=op!

Als je geen lid bent van een goochelclub of NMU donateur bent kun je uiteraard ook deelnemen aan de lecture night. Een ticket kost dan € 20. Wist je dat je voor €47,50 al NMU donateur kan worden? Je krijgt dan de lezingen 2x per jaar gratis. Je vindt hierover meer informatie op de website van de NMU.