Wie is de nieuwe Nederlands Juniorenkampioen Goochelen 2020?

 
Zondag 19 april weten we het. Dan strijden de junioren weer in Meppel in de studio van Manro om het NMU Nederlands Kampioenschap voor Junioren, zowel in de categorie close-up als in de categorie toneel. Deelnemers maar ook bezoekers toeschouwers) kunnen zich nu al aanmelden via www.nkjc.nl

Laat ons weten wie er meedoet 

Verder is er aan de clubs met jeugdleden de dringende vraag wie er gaat deelnemen aan dit concours. Want voor een goede organisatie is van belang tijdig te weten op hoeveel personen kan worden gerekend. Zijn er al namen bekend? Geef deze dan zo snel mogelijk door aan Manro (info@manro.nl) en Kees Ros (c.ros@chello.nl), zodat tijdig met hen contact kan worden opgenomen.

De programmering van de dag hangt onder meer af van het aantal acts en voor het maken van een reële begroting is het ook nodig te weten op hoeveel personen de organisatie ongeveer kan rekenen. Sterker nog: de dag kan alleen doorgaan bij voldoende deelnemers.
 

Coaching

En ook nu weer biedt Manro de unieke mogelijkheid tot coaching voor alle deelnemers aan het concours en wel op zondag 5 april. Dat biedt tevens de mogelijkheid de techniek van licht en geluid op de act af te stemmen zodat je act maximaal goed te zien is.
 
En voor de clubs die nog clubs die geen jeugdleden hebben: het juniorenconcours biedt een uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met het enthousiasme waarmee de jeugd de goochelkunst beoefend.
Meer weten? Bel Manro 06-54287666 of Kees 06-23901160.  

Kees Ros en Manro