Beste NMU-er,

Leuk nieuws! De mannen van het populaire televisieprogramma MINDF*CK (Victor Mids en Oscar Verpoort) hebben bij ons het volgende verzoek neergelegd. Ze zijn op zoek naar nieuw goocheltalent voor diverse zaken rondom MINDF*CK. Een zoektocht die wij als NMU bestuur uiteraard graag willen ondersteunen en omarmen.
Enerzijds zijn Victor en Oscar op zoek naar vers talent om mee te denken voor het bestaande televisieprogramma, anderzijds ook om te kijken naar een aantal andere (goochelgerelateerde) plannen die zij de komende jaren gaan optuigen (ja ja, ze houden het expres nog een beetje geheim :). En wie weet, zijn zij dus eigenlijk wel op zoek naar jou!
Dus, ben jij innovatief & creatief, verdiep je je graag in de nieuwste technieken en mogelijkheden op illusiegebied én lijkt het je wat om de volgende stap in televisie-magic te zetten, twijfel dan niet, grijp je kans en laat van je horen!
Maak een videoboodschap van jezelf waarin de volgende punten naar voren komen:

  • Naam, leeftijd en hoe je bent begonnen met goochelen
  • Wat je ambities op de lange termijn zijn
  • Hoe je tegen het televisieprogramma MINDF*CK aankijkt
  • Wat je favoriete illusie van dit moment is
  • Eventueel een originele afsluiter

Uit de video’s zullen Oscar en Victor een selectie maken, waarna je in een live gesprek met hen de kans krijgt om meer over jezelf te vertellen (en natuurlijk een paar mooie illusies te laten zien!). Een mooie uitdaging toch? Deze mogelijkheid willen wij als NMU-bestuur in samenwerking met het MINDF*CK team jou graag aanreiken. Enthousiast? Stuur je respons naar president@denmu.nl of naar secretaris@denmu.nl. Wij zorgen er dan voor dat het bij Victor en Oscar terecht komt.
Succes en we zijn benieuwd waar dit spannende avontuur toe zal leiden!

Magische groeten,
Rene Laurant,
president van de Nederlandse Magische Unie