De Geheimzinnige Grotten van Grok M’Gar

Onderweg naar de wereldkampioenschappen goochelen, gaat er van alles mis. De trein heeft vertraging, de taxi krijgt een lekke band en als hij het laatste stukje dan maar lopend aflegt, rennend en struikelend door de struiken en takken van een dicht bos, valt hij in een put. Hij valt en valt en valt, dieper en dieper.
Nee, nóg dieper!
Als hij weer wakker wordt, blijkt hij te zijn beland in de Geheimzinnige Grotten van Grok M’Gar. Daar woont een apart volkje. Met de grote koning Grok, die niet echt heel aardig en vrolijk is. Met hem kun je beter geen ruzie krijgen!
Maarja… Drie keer raden.
Precies.
Oeps.

Wil je eindelijk eens de nieuwste voorstelling van vijfvoudig Nederlands Kampioen goochelen voor kinderen Hilbert Geerling zien? Dan is er nu de kans om dat met korting te doen. Leden van de NMU kunnen voor € 6,50 (ipv € 8,50) naar de voorstelling op zondag 30 april om 14:30 uur.
Om deze korting te krijgen moet je reserveren door een email te sturen (dus niet op de site reserveren) naar info@amstelveenspoppentheater.nl In de onderwerpregel zet je het informagie wachtwoord dat je altijd in onze nieuwsbrief kunt vinden. In de tekst zet je je naam zoals bekend bij de NMU, plus het aantal plaatsen dat je wilt reserveren. Vol is vol!

Deze korting wordt aangeboden door:
logo-APT
Amstelveens Poppentheater
Wolfert van Borsselenweg 85a
1181 PH Amstelveen
info@amstelveenspoppentheater.nl
tel: 020-6450439
www.amstelveenspoppentheater.nl