Op 15 april vindt in Manro Evenementen Studio Gala het (inter)nationaal kampioenschap goochelen voor junioren plaats onder auspiciën van de Nederlandse Magische Unie. Ruim 15 junioren uit binnen- en buitenland strijden om de titel van Nationaal Kampioen.
Nog niet eerder met zoveel acts, onder meer uit Japan en Korea! Verder maar liefst 4 goochelwinkels en de Nederlandse topper: Leo Smetsers! Plaats van handeling is opnieuw Manro Evenementen Studio Gala aan de Rabroekenweg 10 in Meppel

Wedstrijd- en showacts

Zippo the Funcky Magician (China) met zijn FISM WK-act, Milan, Camiel, Abel, Syb, Lucas, Alfredo Lorenzo, Nigel, Hylke, Tycho, Margriet en Roel, Espen en Luca, Wessel, Geon-ho Lee (Korea), Luna Kyung (Korea), Ha-Kyung Nam (Korea), Tae-Hwan Kim (Korea) en HANNAH (Japan), de winnares van de Hans Klok Trofee 2017.

De NMU is bijzonder verheugd met de grote buitenlandse deelname op het dit Open Nederlandse Kampioenschap Goochelen voor Junioren. Enerzijds kan de goochelkunst zich de laatste jaren in een snel stijgende populariteit verheugen, anderzijds vindt begin juli 2018 het Wereld Kampioenschap Goochelen plaats onder auspiciën van de Fédération International des Sociétés Magiques (“FISM”).
Het wereldkampioenschap heeft eenmaal per drie jaar plaats en veel – met name Zuid Koreaanse – junioren grijpen het platform in Meppel nu aan om hun act te toetsen ten opzichte van andere wedstrijddeelnemers en anderzijds om deze in de aanloop naar Busan nog verder bij te schaven. Dit geeft het NJK een extra dimensie dit keer.

De dag is voor een ieder toegankelijk en er zijn ook een aantal goochelwinkels met hun stands vertegenwoordigd. Ook is er een de mogelijkheid om aansluitend een gala-diner-show bij te wonen. Voor liefhebbers van de goochelkunst een mooie gelegenheid om nader kennis te kunnen maken.

Studio Manro zal u graag van meer informatie voorzien:
0522-253432 b.g.g.:06-54287666
E-mail: info@studiogala.nl
www.showavond.nl