HOLLAND’S GOT TALENT KOMT TERUG!

De voorbereidingen voor het negende seizoen van de grootste en meest gevarieerde talentenshow zijn in volle gang. Begin 2017 is Holland’s Got Talent terug bij RTL 4 en voor dit nieuwe seizoen zijn wij op zoek naar het beste en meest verrassende talent van Nederland. Op het grootste en leukste open podium kan iedereen zijn of haar talent laten zien aan de professionele jury.

Holland’s Got Talent is een succesformule, vele kandidaten hebben dan ook nog steeds veel profijt van hun deelname aan het televisieprogramma. Denk aan bijvoorbeeld zanger en Voice-jurylid Waylon, hij beleefde zijn grote doorbraak dankzij zijn deelname aan Holland’s Got Talent, maar ook girlband TP4Y, Amira het operameisje, Boy Looijen met zijn spectaculaire rhönrad act, de gymnasten van Quattro-bar en nog vele anderen hebben hun carrière dankzij Holland’s Got Talent een enorme boost kunnen geven. Nick Nicolai, de winnaar van vorig jaar is op dit moment druk bezig met zijn album en is een vaste gast van RTL Late Night waar hij maandelijks een optreden verzorgd.

Kortom Holland’s Got Talent is een uitstekende plek om jouw act in de spotlight te zetten. De mogelijkheden zijn enorm! Het miljoenenpubliek zorg natuurlijk voor extra bekendheid!
Dus ben jij of ken jij hét nieuwe talent van Nederland? Dan zien wij graag de aanmelding of tip tegemoet. Jong of oud, alleen of in een groep? Iedereen is welkom bij Holland’s Got Talent! digitaleflyerhgt

Aanmelden is mogelijk via de website: www.rtl.nl/hgt

Heb je vragen, tips of opmerkingen? Dan mag je een mail sturen naar: talent@bluecircle.nl
Met een hartelijke groet,

Team Holland’s Got Talent