HET NMU NK 2016 GAAT DOOR

Zaterdag 25 juni in Meppel

Dit NK is tevens de VOORRONDE voor de FISM EK in Blackpool in februari 2017
Helaas heeft Almelo ons laten weten in 2016 niet in staat te zijn het Festival Magica te laten doorgaan. Zoals velen van u weten was het de bedoeling in samenwerking met de gemeente Almelo hun festival verder uit te bouwen door daar een grootse showavond en nationale kampioenschappen aan toe te voegen.
Rond 12 feb dit jaar werden we gebeld door de organisatoren met de mededeling dat de financiën niet rond kwamen.
Dat geluid komt ons zelf ook niet onbekend voor, maar we laten onze NMU-ers niet in de steek.
Ook hiervoor stond al enige tijd een ‘noodplan’ klaar. De afgelopen twee weken is hier achter de schermen hard aan gewerkt door het dagelijks bestuur en een groep vrijwilligers.

Het NMU ‘Open’ NK Close up en Toneelgoochelen gaat plaatsvinden op zaterdag 25 juni in de Gala Evenementenhal van Manro in Meppel.

Maar … er moeten wel voldoende wedstrijddeelnemers zijn.

OPROEP AAN WEDSTRIJDDEELNEMERS voor het NK:
Potentiele wedstrijddeelnemers worden verzocht zich ZSM aan te melden als wedstrijddeelnemer voor het NK onder vermelding van naam – artiestennaam – categorie.
U kunt zich aanmelden via uw bestuur (aan te bevelen i.v.m. de toestemming die u nodig heeft) of direct bij het secretariaat van de NMU (dan dient de club een toestemmingsmail naar de NMU te sturen.

HET NMU NK 2016 IN MEPPEL is een VOORRONDE voor het FISM-EK in 2017
Indien u plannen heeft om met uw act mee te doen aan het EK in 2017 (Blackpool) dan dient u uw act tijdens dit NK te tonen aan de NMU jury.

SLAPEN IN MEPPEL
Overnachtingen (indien nodig) kunt u waarschijnlijk het gunstigste boeken door tussenkomst van Manro.