Hands Down is ook in de greep van het corona-virus.
Op de derde zaterdag in maart j.l is Hands Down zelden eerder niet fysiek bijeen geweest. ‘Zoom’ bleek de oplossing om bij te praten en magische effecten te delen.
Na enige nieuwtjes te hebben uitgewisseld, lieten de HandsDowners hun speciaal daarvoor ingestudeerde effecten zien, waarbij mij opviel, dat er geen cameratrucs gebruikt werden(….:). Zo kwamen onder andere: ‘165’, Draw a Blank, Wild Dice, Dream of Alchemy, Blitzen: a Four Card Production, In The Middle, Awesome ESP Mind reading en Magic Switch Box voorbij. Was wel even wennen met camerastanden enzo, maar uiteindelijk was het toch een goede twee uur durende magische ‘bijeenkomst’.

Weliswaar komen we elke maand om beurten graag bij elkaar thuis om vriendschap en magic te delen, waarbij ook een gezamenlijke maaltijd niet mag ontbreken, maar gelet op gedwongen thuisblijven was het een redelijk alternatief. Omdat ik vrees, dat verenigingen de komende maanden niet bijeen kunnen komen, raad ik sterk aan van dit alternatief -hopelijk tijdelijk-gebruik te maken. Het corona-virus moet duidelijk gemaakt worden, dat wij onze magische bijeenkomsten niet laten verstoren!

Herman Jonker (Robert List)
Voorzitter Hands Down