Alfredo Lorenzo wint de Grand Prix van Praag

Op zondag 20 maart 2016 kwam Alfredo Lorenzo op het magische festival in Praag als grote winnaar uit de bus.
Niet alleen in zijn eigen categorie wist hij de hoogste prijs binnen te halen, maar ook haalde hij de Grand Prix binnen en wist zo het voltallige deelnemersveld – dat bestond uit zowel junioren als senioren – achter zicht te laten.

Alfredo Lorenzo Beautour, zoals hij eigenlijk voluit heet, komt uit een circusfamilie die hoog aanzien geniet in binnen en buitenland. Het optreden voor publiek is hem dus met de paplepel ingegoten en Alfredo is inmiddels de zevende generatie in de familie die de traditie van het artiestenvak voortzet.

Zijn coaches zijn vol lof over dit jonge talent. Zo werkt hij wekelijks aan zijn act met Ger Copper van de Dutch School of Magic, maar ook wordt er in het diepste geheim al gewerkt aan nieuwe acts, baanbrekende nieuwe technieken en worden bepaalde klassiekers van zolder gehaald en aangepast aan de huidige tijd.
Van Alfredo zullen we gegarandeerd nog meer gaan horen en zien in de toekomst. Informagie.nl zal hem zeker blijven volgen op zijn weg naar de podia, wereldwijd.
Hieronder een video van het telefoongesprek dat wij met hem hadden.

Volgende maand verschijnt er een duo-interview met Ger Copper & Alfredo Lorenzo op informagie.nl waar we meer te weten zullen komen over deze twee (wereld)kampioenen.