Goochelweekend 2020 is dit jaar online!

Het NMU goochelkamp is hét weekend waar elke jeugdige goochelaar het hele jaar naar uitkijkt. Dit jaar is de 22ste editie en organiseren we het Magisch Digitaal Jongeren Weekend!

Een 2-daags online evenement waarbij diverse topgoochelaars workshops geven.

Schrijf je in via: 
https://www.tickettailor.com/events/nederlandsemagischeunie/410759

Hoe ziet het digitale kamp eruit?
Vanwege Corona is het niet mogelijk om het normale kamp te organiseren. Maar wij vinden annuleren geen optie en daarom organiseren we dit jaar een virtueel kamp dat je vanuit je eigen huis kan meemaken.

Op zaterdag 17 en zondag 18 oktober kun je meedoen aan diverse online workshops die gegeven worden door de beste goochelaars van Nederland en België. De interactieve workshops worden gegeven via videobellen aan kleine groepen van maximaal 10 deelnemers, zodat je gegarandeerd goede instructies en persoonlijke aandacht krijgt. Tussen de workshops door komen we met alle deelnemers samen in het plenaire programma. Dan zijn we toch weer even allemaal bij elkaar!

Vooraf aan het weekend krijg je een thuispakket opgestuurd met de benodigde materialen voor dit magische weekend.

Wie zijn de docenten?
We zijn nog hard bezig met de voorbereidingen, maar deze namen kunnen we je alvast bekend maken:
Rob Mollien
Emiel Lensen
Michael Divano
Rico Weeland
Peter Pelikaan
en vanuit Las Vegas: Niels Duinker!

Het plenaire programma wordt gepresenteerd door:
Lukas Verstraete en Simon van Rhee (Zaterdag) en
Govert Komin en Kylian van Luijt (zondag).

Iets voor jou?
Het kamp is bedoeld voor jongeren die nóg beter willen leren goochelen. Deze virtuele editie van het kamp vraagt wel wat van het doorzettingsvermogen van de deelnemers. We zitten wat meer dan normaal vast in het programma en het is niet de bedoeling om even uit te loggen omdat je het niet kan volgen. Dit jaar is dus vooral geschikt voor echt leergierige jongeren die al een basis hebben in goochelkennis en vingervlugge kunde.

Leeftijd?
We willen geen leeftijdsgrens aangeven of andere criteria om mee te doen. Als jij gepassioneerd bent over de goochelkunst en het volhoudt om 100% van het weekend mee te doen, dan zien wij je graag in onze virtuele toverschool!

NMU Magische Digitaal Jongeren Weekend
Wanneer:      zaterdag 17 & zondag 18 oktober 2020
Inschrijven:   https://www.tickettailor.com/events/nederlandsemagischeunie/410759

Ticketprijs:    € 40,-