Zaterdag 1 oktober vierde Goochelclub Rotterdam zijn 60 jarige jubileum.
Voor deze gelegenheid was het Magic Circus afgehuurd om deze feestelijke dag met de voltallige club te vieren.De leden werden ontvangen met een heerlijk glaasje in de voortent en voor deze bijzondere gelegenheid heeft de organisatie voor festiviteiten een speciale tentoonstelling gemaakt waarop 60 jaar GCR in vogelvlucht voorbij kwam.

tentoonstelling-1

Daarna was het tijd voor een wervelende show van het Magic Circus. Zoals de naam al doet vermoeden, staat deze show bol van de magische momenten; ook op momenten dat je het niet verwacht.
Dat maakt het Magic Circus best bijzonder. Ze weten magie op een dusdanige theatrale wijze in te zetten dat de truc slechts een onderdeel vormt van het grotere geheel, waardoor de verbazing naar mijn beleving alleen maar groter is.

magic-circus

Na de show sprak voorzitter John Anders een paar woorden tot de aanwezige clubleden.
Daarbij nam hij ons in vogelvlucht mee in 60 jaar historie van de club, maar ook gaf hij de boodschap mee dat je als club door samen te werken meer voor elkaar krijgt.
Een boodschap die we eigenlijk allemaal wel te harte kunnen nemen.

bbq3

De organisatie van het feest van Goochelclub Rotterdam had nog 1 verassing in petto.
Een zeer muzikale verassing, namelijk: twee zingende kappers.
Op onvervalste Rock & Roll nummers konden mensen plaatsnemen op de kruk en kregen ze een echte sixties make over.
Afijn, u kunt van dit alles een klein beetje meekijken in onderstaande video.

Wij danken Goochelclub Rotterdam voor de uitnodiging en feliciteren hen langs deze weg van harte met hun 60 jarige bestaan. Op naar de volgende 60 jaar met veel magische momenten en wie weet wat de toekomst nog meer in petto heeft voor deze bijzondere club.