Ook dit jaar is er weer een GiGaGoocheldag en dit keer strijkt het magische circus neer in het ZIMIHC Theater Zuilen te Utrecht.
Op deze dag waarbij de deuren zich om 10.00 openen kunt u zich onderdompelen in de toverwereld van de magie.

De dag heeft voor elk wat wils, want natuurlijk is de GiGaGoocheldag zoals altijd deels ook kosteloos te bezoeken en zo heeft u gratis al een leuk kijkje in de magische keuken bij bijvoorbeeld de diverse goocheldealers die aanwezig zullen zijn.(magicshop.nl, Dynamite Magic Shop, Magicshop Victoria). Maar ook kunt u in Café Colour Kitchen genieten van gratis goocheldemonstraties.

Wilt u echt leren goochelen dan kunt u tegen een kleine vergoeding aanschuiven bij de diverse workshops die gehouden worden verspreid over de gehele dag om de kneepjes van het vak te leren of misschien krijgt u wel die grandioze tip waarmee u uw huidige act naar een hoger niveau weet te tillen.

giga-goocheldag-utrecht
Lodewijk de Widt en Michalis

Ook is er een, Magic TED Talk, waar u inspiratie op kunt doen op goochelgebied. En wat dacht u van een close-up-show of een theatershow zowel in de ochtend als in de middag, waarbij diverse Nederlandse sterren u zullen doen verbazen met hun magische kunsten. Zij zullen u dus ook op die manier laten zien met welke act ze naar het FISM Wereldkampioenschap gaan.

Om het nog completer te maken kunt u in de middagshow de wereldpremière aanschouwen van de nieuwe show van niemand minder dan Magus Utopia, waarbij dit keer hoofdrollen zijn weggelegd voor Jim Ketting Olivier en de charmante Victoria.
Kortom reden genoeg om allemaal op 11 maart naar de GiGaGoocheldag te komen.

Wilt u niks missen dan kunt u uw dagkaart bestellen via:
www.ticketkantoor.nl/shop/gigagoocheldag
De dag begint om 10:30 en zal rond 17:15 ten einde zijn.

Voor NMU leden is de prijs van een dagkaart €36,- en als junior lid betaalt u daarvoor maar €18,- .

Bent u niet lid van de NMU dan betaalt u respectievelijk €46,- of €23,-
Wilt u iemand meenemen dan mag dat uiteraard en als NMU lid betaalt uw introducé dezelfde prijs, reuze leuk dus om eens een bevriende goochelaar mee te nemen die geen lid is van de NMU om hem of haar eens kennis te laten maken met de NMU.

De organisatie is in handen van de Magische Kring Centraal Nederland in samenwerking met Stichting Nederlandse Magische Unie.