Ede, 28 maart 2017

Op voorstel van de NMU heeft FISM in 2017 de internationaal FISM-pas geïntroduceerd.
Op vertoon van deze FISM-pas kan men kortingen krijgen bij alle partnerverenigingen van de FISM in de wereld. D.w.z. bij die verenigingen die een partnership contract met de FISM hebben getekend.
De NMU heeft dat ook gedaan en de NMU (of organiserende clubs van de NMU) moeten onze buitenlandse collegae dezelfde korting geven, die we aan onze eigen leden geven. De FISM is voornemens om alle landen die een dergelijk partnership met de FISM contract tekenen als zodanig herkenbaar op de FISM website opnemen.
Ook heeft de FISM inmiddels contracten met dealers gesloten en het aantal FISM-dealers is groeiende. Bij die dealers – herkenbaar aan een logo (volgt) – kan men op vertoon van de FISM-pas van kortingen of aanbiedingen gebruik maken. Ook deze dealers zullen op de FISM website worden opgenomen.

fism-pas

Hoe de FISM-passen bestellen?

Dat doe je via je eigen club. Alle clubbesturen hebben de aanvraagformulieren toegestuurd gekregen.
Het is niet verplicht en alleen de aanmaak- en verzendkosten worden bij de club door de FISM in rekening gebracht. De pas kost € 5,-.
De FISM-pas is normaal 3 jaar geldig, van WK tot WK. Omdat de passen nu voor het eerst worden aangemaakt kan de club bij het bestellen vragen om de geldigheidsdatum te laten lopen tot 2021.

Meer informatie over de FISM-pas staat op de NMU website en kun je krijgen bij je eigen bestuur.

Namens het DB van de Stichting NMU
Secretaris