Om alvast een tipje van de sluier op te lichten, hier alvast een opgave van nummers, die u o.a. kunt verwachten:

De Groesbeekse Courant – de meest praktische versie van de verscheurde en herstelde krant, waarmee u gegarandeerd de lachers op uw hand krijgt en bovendien de herstelde krant in het publiek achterlaat.

De leukste 3 Card Monte, die er bestaat.

Astro Gems – waarmee u razendsnel weet te achterhalen, welk sterrenbeeld iemand heeft.

Het Paranormale Cryptogram – Een zeer komische demonstratie van gedachtenlezen

Adventures of a lonely card. Een routine waarmee uw publiek met vier effecten tot waanzin wordt gedreven.

Mijn versie van De Fred Kaps Chinese Coin Routine.

Orgasme van Verbazing  – een doldwaze versie van de Collectors plot.

En bovendien een nummer dat mij veel geld heeft opgebracht, het nummer waar ik al mijn tradeshow-optredens aan te danken heb, namelijk mijn versie van:

Crostwaithe’s Think-a-Card

—————————————————————————————————————–

En dit vonden zij ervan:

John Anders (Goochelclub Rotterdam): “Een ongelooflijk goede, interessante en vooral leerzame lezing!! Samengevat, goede verbale openingen en afsluitingen maken je act beter. Bovendien zeer praktisch materiaal en met veel humor gepresenteerd. Dan zwijg ik nog even over de geweldige tips m.b.t. verbale misdirection die ozo geweldig waren. !!! Top.

Zorg dat je zijn lezing ziet en je act wordt zoveel beter!”

Hans van der Gaag (Magische Liga “52 Schakels”): “Nog bedankt voor de gezellig geanimeerde goochelavond die je ons gegeven hebt. We hebben er erg van genoten !! Je lezing liet heel goed zien wat voor verschil tekst kan maken in hoe een effect overkomt. Al met al een mooie avond om op terug te kijken.”

Minze Dijksma (Magische Ring Friesland) Vaak wordt er gezegd, dat presentatie belangrijker is dan de truc. Toch worden er weinig lezingen over presentatie gegeven. Daarom mogen we ons gelukkig prijzen, dat Ferry een voortreffelijke lezing geeft over tekst bij goocheltrucs. In zijn lezing illustreert hij de theorie met trucs uit zijn repertoire, waarbij humor een grote rol speelt. Ook heeft hij waardevolle lecture notes gemaakt met een schat aan tips en informatie.

Mitch Durbank (Vereniging van amateur-goochelaars Passe Passe) Ferry ik heb erg genoten van jouw lezing. Veel praktische tips gehad over hoe je bestaande trucs interessanter maakt door de juiste teksten en grappen. Deze tips zijn de echte geheimen van de goochelkunst en kan je direct toepassen op je eigen act! Deze lezing mag u niet missen!