the Illusionists

Woensdag 11 januari 20:00 uur
Donderdag 12 januari 20:00 uur
Vrijdag 13 januari 20:00 uur
Zaterdag 14 januari 14:00 en 21:00 uur
Zondag 15 januari 14:00 en 20:00 uur

Goedkope kaarten: Klik hier

’s Werelds grootste illusionisten samen in één ongeziene show die je compleet van je sokken zal blazen! Dit grandioze totaalspektakel breekt alle records en werd al door miljoenen mensen bijgewoond. Al in meer dan 200 steden in 25 landen lieten de onwaarschijnlijke stunts en illusies in deze duizelingwekkende voorstelling de monden van pers en publiek letterlijk openvallen van verbazing. The Illusionists combineert het vakmanschap van Houdini en het theatrale genie van David Copperfield met de modernste technieken op het vlak van decor- en kostuumontwerp.
 Deze fenomenale show was al te zien in uitverkochte zalen over de hele wereld, van Nieuw-Zeeland en Australië, over Singapore en Abu Dhabi, tot de Verenigde Staten. Overal reageren pers en publiek laaiend enthousiast:

“HOUDINI TIMES SEVEN”
The Wrap

“Incredible, astounding, amusing, mystifying, perplexing, and challenging – all in all this is a magical, mystery tour de force. Be prepared to be amazed!”
Australian Stage

“MAGIC’S CIRQUE DU SOLEIL”
The Times, London


Nu is het de beurt aan Nederland om ‘de meest succesvolle magic show ooit op Broadway’ te verwelkomen. De 7 illusionisten in deze voorstelling tarten alle wetten van de natuur, lezen jouw gedachten, verdwijnen en ontsnappen uit de meest onwaarschijnlijke situaties, voeren levensgevaarlijke wapenkunsten uit en brengen wervelende illusies die je aan je zintuigen zullen doen twijfelen. De hele voorstelling zit je gegarandeerd op het puntje van je stoel. Zeven illusionisten in één ronduit verbluffende show. ‘The Illusionists’ verenigt theater en goochelkunst in een ongezien totaalspektakel.

Datum

jan 11 - 15 2017
Verlopen!

Tijd

Gehele dag
Categorie