the Illusionists

WERELDWIJD FENOMEEN ‘THE ILLUSIONISTS’ KLAAR OM OOK BELGIË TE VERBAZEN

BROADWAY’S BIGGEST SELLING MAGIC SPECTACULAR!

Je moet het zien… om het nog steeds niet te kunnen geloven!

De zeven beste illusionisten ter wereld, samen in één ongeziene show die je compleet van je sokken blaast. Geen wonder dat ‘The Illusionists’ wereldwijd alle records breekt en dat miljoenen mensen dit verbluffende totaalspektakel reeds bijwoonden. In meer dan 200 steden in 25 landen, vielen de monden van pers en publiek letterlijk open van verbazing, door de onwaarschijnlijke stunts en illusies in deze verbluffende show, die het vakmanschap van Houdini en het theatrale genie van David Copperfield, combineert met de modernste technieken op gebied van decor- en kostuumontwerp.

Wervelende illusies die je doen twijfelen aan je zintuigen, levitatie, gedachten lezen, onvoorstelbare ontsnappings- en verdwijntrucs, levensgevaarlijke wapenacts…en dat allemaal gebracht in een verbluffende show door de zeven beste illusionisten ter wereld, dat is ‘The Illusionists’!

Dit ongezien spektakel doet wereldwijd de monden openvallen van verbazing en stond reeds in uitverkochte zalen van Nieuw-Zeeland, Australië en Abu Dhabi, tot Singapore en de Verenigde Staten.
Vanaf 17 februari 2017 is België aan de beurt en kan u terecht in Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent voor deze fenomenale show. ‘The Illusionists’ verbreekt wereldwijd alle verkooprecords, is de meest succesvolle ‘magic show’ ooit op Broadway en krijgt lyrische recensies in de wereldpers:

“A HIGH-TECH MAGIC EXTRAVAGANZA” The New York Times

“MAGIC’S CIRQUE DU SOLEIL” The Times, London “It’s deliciously, self-knowingly over the top and brain-bendingly spectacular – genuinely satisfying family entertainment that should not be missed.” Daily Telegraph, Sydney

“HOUDINI TIMES SEVEN” The Wrap

“AWESOME! A SOLID TEN” NY1 “Incredible, astounding, amusing, mystifying, perplexing, and challenging – all in all this is a magical, mystery tour de force.

“BE PREPARED TO BE AMAZED!” Australian Stage

‘The Illusionists’ brengt theater en illusie samen in één ongeziene totaalbelevenis. Je moet het zien…om het nog steeds niet te kunnen geloven!

Datum

feb 17 - 19 2017
Verlopen!

Tijd

08:00 - 17:00
Categorie

Organisator

Lezing Bond Lee