Starlecture Jason Ladanye

Wij hebben een hele gave StarLecture (lezing) van Jason Ladanye. Jason is een student van de (levende) legende Darwin Ortiz en dat zie je meteen in zijn werk. Jason heeft vorig jaar een lezing tour gedaan van Tannen’s Magic tot de Magic Castle en Murphys Magic en wow… wat een goede reviews zijn daaruit gekomen. Nu komt hij naar Nederland en naar onze shop!

Hou je van kaartgoochelen? De lezing bevat al het materiaal wat hij in zijn Magic Castle act heeft laten zien. Allemaal kaartroutines die zeer onderhoudend zijn, zeer sterk voor het publiek en niet al te moeilijk zijn om te leren. Allemaal basis technieken en geen “nuckle busters”.

In de lezing behandelt hij niet alleen hoe de trucs gaan, maar ook over afleiding, hoe je moet oefenen, scripten, het ontwikkelen van een karakter, hoe je met vervelende toeschouwers om kan gaan en voor de mensen die het interessant vinden: hoe je boekingen krijgt!

Kortom, een zeer WAARDEVOLLE lezing waar je veel aan zal hebben. Speciaal voor de lezers van Informagie.nl heeft hij alvast een truc beschreven om in de stemming te komen. Onze winkel is al om 19:00 open

Datum

apr 06 2018
Verlopen!

Tijd

20:00 - 22:30

Kosten

€20
Categorie

Organisator

Uitslag Nederlands kampioenschap 1973