Online Zoom Lezing Jeki Yoo 22 April 2021

Jeki Yoo is zeer actief op Social Media maar draait al lange tijd mee in de goochelwereld! Nadat hij in 2006 de grootste goochelwedstrijd in Azië had gewonnen (Busan International Magic Festival) won hij aan de lopende band prijzen bij bij allerlei internationale wedstrijden. Sinds dat moment heeft Jeki opgetreden in Engeland, Frankrijk, Zweden, Italie, Japan, China, en vele andere landen. Hij was ook te zien in de zeer populaire show America’s Got Talent. Meer dan 13 miljoen mensen zagen zijn unieke stijl en act op TV.

jeki gaat je een lezing geven welke in totaal zo’n 2 uur zal duren, anderhalf uur lang gaat hij zijn creativiteit tonen en laten zien hoe je routines volledig naar wens kunt aanpassen of verbeteren. Het gaat dan ook met name over zijn originele close up, salon en toneelroutines. Elk van deze routines zal hij tot in het kleinste detail uitleggen en je vertellen hoe je de effecten zelf kunt maken.

Hij gaat onder andere de onderstaande routines aan je leren:

– 4th dimension (Zijn versie van het Mylay Mystery van Jerry Andrus)
– Ninja Ring (Jeki’s versie van de Ninja Ring routine met een verbluffende climax)
– Fright (Close Up – Impromptu Haunted deck)
– Pips Matrix (een zeer visuele routine met vier pips en speelkaarten – tevens te koop bij ons)
– Coin thru Bag (Jeki’s variatie van Ammar’s Coin thru silk)
– Rubber Band Stop (geïnspireerd op Alan Wong’s Stargazer Trick, Je maakt met een elastiekje de vorm van een ster welke op het laatst massief blijkt.

Tevens krijg je in deze 2 uur de kans om allerlei vragen te stellen aan Jeki!

De lezing zal in de Engelse taal gepresenteerd worden via ZOOM.

Na in de webshop een ticket te hebben gekocht ontvang je van ons een link waarmee je je definitief kunt inschrijven voor de zoomsessie en ontvang je de definitieve link waarmee je op 22 April kunt inloggen. De lezing zal starten om 20.00 uur.

Datum

apr 22 2021
Verlopen!

Tijd

20:00 - 22:00

Kosten

€10

Meer Info

Meer Lezen
Categorie

Organisator

Uitslag Nederlands kampioenschap 2008
Meer Lezen