LEZING RAFAEL BENATAR BIJ DYNAMITE MAGIC SHOP

Rafael Benatar was al eens bij ons in 2011 met een zeer professionele en entertainende lezing. Daarom konden we geen nee zeggen toen we de allernieuwste lezing aangeboden kregen!

Rafael werd geboren in Venezuela en woont momenteel in Spanje. Hij is een van de meest actieve leden van de prestigieuze Escuela Mágica de Madrid en een van de belangrijkste schrijvers en docenten in de Spaanstalige scene. Hij is ook een van de weinige goochelaars die regelmatig optreedt in alle drie de ruimtes van het Magic Castle.

Hij heeft ook de Spaanse edities van veel klassiekers van magie zoals de Corinda- en Kaplan-boeken voorbereid en heeft bijgedragen aan vele publicaties en het werk van Ascanio en Tamariz in het Engels vertaald. Rafael Benatar heeft de IBM Linking Ring Parade of the Year-prijs ontvangen. Zijn dvd’s hebben lovende recensies ontvangen van grote magische tijdschriften. Rafael Benatar treedt op in theaters, op bedrijfsevenementen, handelsbeurzen en andere locaties. Hij heeft al jarenlang in vijf talen lezingen gegeven voor goochelaars uit vele landen.

De lezing van Rafael Benatar zal commerciële en praktische items uit zijn werkrepertoire bevatten, inclusief close-up- en stand-up materiaal en zijn laatste update over zijn bekende cups & balls routine, met nieuw inzichten in deze klassieker. Zijn uitleg hierover zal vol staan ​​met praktisch advies dat kan helpen het niveau van alle routines die je doet te verhogen, zoals scripting, management en het omgaan met publiek.

The Favorite Cards of my Friends

Met een geschud kaartspel dat geleend kan worden, noemen twee toeschouwers elk een kaart. De goochelaar geeft een derde toeschouwer zijn eigen favoriete kaart en vraagt ​hem deze ergens in het kaartspel te plaatsen. De twee genoemde kaarten worden niet alleen bij elkaar gevonden, maar ook de derde toeschouwer heeft de kaart er precies tussenin gelegd.

You and I

De goochelaar geeft de toeschouwer de helft van een spel om te schudden, terwijl hij ook de andere helft zelf schudt. Goochelaar en toeschouwer ruilen een kaart en beide kaarten komen overeen in kleur en waarde. De verrassing bouwt zich op, omdat dit meerdere keren gebeurt, zelfs nadat ze hun helften hebben geruild met elkaar, met een aantal schokkende verrassingen onderweg. Aan het einde heeft de toeschouwer een Negen en de goochelaar heeft een Zes, maar de goochelkaar draait de kaart en de zes verandert visueel in een Negen!

E-Cups

De goochelaar biedt aan om uit te leggen hoe e-mail werd uitgevonden door zijn voorvader in de Middeleeuwen. En hij vertelt het verhaal door middel van een grappige cups & balls routine die laat zien hoe berichten moeten worden doorgestuurd, berichten naar mailinglijsten kunnen worden verzonden, berichten kunnen worden verwijderd en er zelfs online kan worden gewinkeld. Een geweldige routine die nooit faalt om te entertainen. Vol met advies dat van toepassing is op andere C&B routines.

Right Between the Eyes

Een dame en een heer worden op het podium uitgenodigd. Een door de dame geselecteerde kaart wordt terug in het spel geschud en het spel wordt in de zak van de toeschouwer gestopt. De goochelaar leest haar hand en benoemt de kaart en trekt deze vervolgens snel uit de zak van de toeschouwer. Dan doet de toeschouwer de truc zelf ook nog eens tot ieders verrassing. De truc kan worden gedaan voor een groot publiek zonder voorbereiding en wordt gebruikt door verschillende bekende professionals over de hele wereld.

Altered Destiny

Een kaart is heel eerlijk gekozen en de toeschouwer heeft veel opties om deze tijdens een zeer vermakelijke procedure te wijzigen. Wanneer iedereen ervan overtuigd is dat het een volledig willekeurige selectie was, wordt getoond dat de kaart overeenkomt met een voorspelling die in het begin is gedaan en op een zeer interessante manier is onthuld.

Bookmarks

Je toont twee spellen kaarten. Een toeschouwer kiest er zelf een. Je plaatst een kaart uit het andere kaartspel in een boek, zoals een bladwijzer, met zijn rug naar het publiek. Een kaart genoemd door de toeschouwer wordt uit zijn kaartspel genomen en in een ander boek geplaatst met de beeldzijde naar het publiek. Je plaatst een andere kaart in het eerste boek, terug naar het publiek en de toeschouwer kiest een andere uit zijn stapel welke ook in het boek word geplaatst. Uiteindelijk matchen de gekozen kaarten van de toeschouwer exact met die van de goochelaar!

en nog veel meer..

Datum

apr 14 2020
Verlopen!

Tijd

20:00 - 22:30

Kosten

€20

Meer Info

Meer Lezen
Categorie

Organisator

Uitslag Nederlands kampioenschap 2008