Lezing Joshua Jay

Joshua reist de hele wereld rond om goochelaars zijn technieken en routines aan te leren maar ook om vele optredens (ook op de internationale tv) te verzorgen. Hij heeft reeds lezingen en optredens gegeven in meer dan 50 landen maar ook verzorgd hij in de USA regelmatig optredens op TV, zo was hij onlangs nog te zien bij Good Morning America en the Today Show.

Zijn manier van optreden is volledig uniek, hij werkt het meest met gewone, geleende voorwerpen waarbij hij deze laat draaien, buigen, verschijnen of verdwijnen. Al op 17 jarige leeftijd (hij is inmiddels 29!) werd hij Wereldkampioen close up goochelen op het World Magic Seminar. Tegenwoordig word hij gezien als een van de leidende creatieve mensen in de goochelwereld, zo is hij mede-eigenaar van Vanishing Inc. welke boeken, dvd’s en boeken op de markt brengt.

Zelf heeft Joshua de afgelopen jaren ook effecten, dvd en zelf geschreven boeken op de markt gebracht (onder andere MAGIC: The Complete Course) , heeft een grote column in het goochelmagazine MAGIC! en is daarnaast ook nog fotograaf en heet exposities wereldwijd waar zijn foto’s te zien zijn. Hoe doet hij dit toch allemaal?

Joshua’s magie, is van dichtbij en zeer persoonlijk, daarnaast eenvoudig, helder en dat alles valt niet te ontkennen als je hem aan het werk gezien hebt. Het maakt niet uit hoe goed je oplet, je gaat hem niet ontmaskeren!

In de Informagie bij trucs vind je alvast wat trucs om in de stemming te komen!

Datum

okt 07 2017
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:00

Kosten

€20

Meer Info

Meer Lezen
Categorie

Organisator

Uitslag Nederlands kampioenschap 2008