Leo Smetsers – Crazy Carousel

Leo Smetsers is twintig jaar beroepsgoochelaar en zo gek als hij zelf is, viert hij dit met het volgende knotsvolle programma: In de morgen twee lezingen van Chris Wood en Quentin Reynolds. Daarna volgt een lunch waarbij Jean Paul Mertens een tafelgoochelact verzorgt. In de middag wordt u opgedeeld in vijf groepen in de Crazy Carousel. Hierin wordt vijf maal gewisseld om vijf verschillende dingen te leren.

Voor slechts 30 euro biedt Leo je een dagvullend programma, inclusief lunch, tot maar liefst 17:00 uur en krijg je ook nog eens één truc van Leo mee naar huis (waarde: 30 euro)! Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus twijfel niet en bestel snel je kaarten.

Voor de snelle beslissers zijn er ook nog kaarten beschikbaar voor het avondprogramma, waarin Paul Mertens, Chris Wood, Quentin Reynolds, Gunther Guinee en Henk Arnoldus samen met Leo u van nog vijf spetterende acts voorzien!

Avondprogramma:
Maar liefst vijf theatervoorstellingen op één avond! Een avondvullend programma van internationaal allure.

Speciaal voor u uit Engeland overgevlogen zijn Chris Wood en Quentin Reynolds. Minder exotisch, maar zeker niet minder spectaculair zijn onze zuiderburen Jean Paul Mertens en Gunter Genee en tot slot wordt de vijfde voorstellingen gegeven door niemand minder dan Henk Arnoldus en Leo zelf.

Een complete avond met koffie en iets erbij, twee consumpties én hapjes! Ook hiervoor zijn kaarten slechts beperkt beschikbaar, dus reserveer snel!

Datum

jan 14 2017
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Meer Info

Meer Lezen
Categorie