De Nacht van de Magie

Na het grootse succes van de voorbij edities, is er op 31 oktober 2017 opnieuw De Nacht van de Magie, in Kursaal Oostende. Dit jaar zal alles baden in het thema: zombie.
Opnieuw nodigen we het kruim van de goochelwereld uit, met nationale en internationale topartiesten.

KOBE VAN HERWEGEN (B) is dit jaar voor het eerst curator van dienst, maar is daarmee niet aan zijn proefstuk toe. Hoewel jongeren hem vooral kennen van zijn tv-programma ‘Abrakodabra’, slaagde hij er ook in om de Belgische goochelgeschiedenis in kaart te brengen. Het resulteerde in het boek ‘Chapeau de geheime goochelgeschiedenis van België’ met gelijknamige expo. Volop onderzoek voerend naar zijn volgende boek, laat hij op “De Nacht van de Magie” voor het eerst in zijn kaarten kijken. Misschien gaat u wel met een leuke goocheltruc naar huis.

HANS KAZAN (NL) werd vanaf de jaren ’70 ontzettend populair door zijn goocheloptredens op de Nederlandse televisie en als presentator van het populaire tv-programma ‘Prijzenslag’. Met zijn goocheldozen en boeken stak hij een geheel nieuwe generatie met de goochelmicrobe aan. Ook zijn kinderen volgen hetzelfde pad en maken onder de naam ‘Magic Unlimited’ internationaal furore.

JOHN ARCHER (UK) Een top stand-up comedian die kan goochelen, beter kan je John Archer niet omschrijven. Bekroond als ‘stage magician of the year’ door de prestigieuze Magic Circle, gekend televisiegezicht in Engeland en is volgens de internationaal beroemde goochelaar Dynamo “the funniest man i know. Seeing him perform is one of the best experiences of your live!”

ROB EN EMIEL (NL) braken pas echt door toen ze in 2009 op het wereldkampioenschap voor goochelaars de prijs van ‘Beste mentalisten ter wereld’ mee naar huis mochten nemen. Magie en verwondering combineren ze met cabaret en humor. Hetgeen resulteert in unieke theatershows waarmee ze sinds 2008 in Nederland rond touren. Op “De Nacht van de Magie” zijn ze voor het eerst in België te zien.

GUINELLI (B) schopte het in Belgium’s got talent tot in de halve finale. Toch is hij in de goochelwereld vooral gekend als organisator van diverse goochelevents en als uitgever van het goochelvakblad voor de lage landen: De Escamoteur. Maar deze goochelduizendpoot is ook een graag geziene gast bij de jongste generatie met de show “Ecomagie”. Zijn charmante verschijning zorgt op “De Nacht van de Magie” voor de kers op de taart.

TIM OELBRANDT (B) is in de underground magic community geen onbekende. Langzaam leert ook het grote publiek hem kennen door zijn theaterproductie ‘heen en terug’, waarvoor hij zich verdiepte in de psychologie achter de goochelkunst. In 2017 won hij nog de grand prix op het ‘Open Dutch festival of magic’. Daarnaast is hij magic consultant voor diverse theater en tv-producties, zo werkte hij mee aan de reeks “Nicholas” op VTM.

Magic Unlimited (NL) Hans Kazan is niet alleen de peetvader van het goochelen in de Benelux. Hij is ook de echte vader van Oscar, Renzo en Maartje die samen het trio Magic Unlimited vormen. Reeds 20 jaar touren ze samen de aardbol rond en waren ze reeds te zien in Nederland, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Indonesië, de Verenigde Staten, Zuid-Korea, Monaco en China. De door de prins van Monaco bekroonde illusionisten waren trouwens de jongste goochelaars ooit met een show in Las Vegas.

JACQUES VERMEIRE (B) is een man van duizend gezichten, of moeten we eerder “smoelen” zeggen. Dit keer zakt hij als special guest echter af met zijn alter ego “Gili De La Tirette” om ons te verbazen mij zijn goochelkunsten… smoelwerk… en natuurlijk 1000 grappen!

DE NACHT VAN DE MAGIE
31 OKTOBER 2017
KURSAAL OOSTENDE
www.DENACHTVANDEMAGIE.be

Kosten
Normaal: € 35,-
Golden Seat: € 50,-

Datum

okt 31 2017
Verlopen!

Tijd

20:00 - 23:00

Kosten

€35

Meer Info

Meer Lezen
Categorie