DMS opent een dependance in het noorden van Nederland

De Dutch Magical Society is drie jaar geleden opgericht en houdt elke maand zitting in het Magic Art Center te Bennebroek.
Deze goochelclub heeft de afgelopen drie jaar een grote groei doorgemaakt. Daarom heeft het bestuur besloten een dependance te openen in het noorden van Nederland.

De Dutch Magical Society is een vereniging waar kleinkunst in de grootste zin van het woord centraal staat. Naast goochelen wordt aandacht besteed aan onder andere theater, drama, muziek en dans.

De avonden van de Dutch Magical Society zijn volgens de leden altijd inspirerend, gezellig en leerzaam van aard in een ongedwongen sfeer.
Regelmatig staat een clubavond in het teken van een thema, waarbij ook een gastspreker uitgenodigd word om meer te vertellen over zijn of haar specialiteit in de kunstvorm die op dat moment centraal staat.

De dependance is gevestigd in Exloo en de eerste clubavond is op vrijdag 15 april 2016.
Vanaf 19:00 uur kunnen mensen binnenkomen en de avond start omstreeks 19:30 uur en is om ongeveer 22:00 uur afgelopen.

Bent u geïnteresseerd om een avond bij te wonen of lid te worden van de Dutch Magical Society dan kunt u een email sturen naar info@dutchmagicalsociety.nl met de vermelding DMS-Noord.

De redactie van informagie.nl feliciteert het bestuur met deze positieve ontwikkeling en wenst het bestuur en al de leden van de Dutch Magical Society veel plezier en succes op deze nieuwe locatie.