Mei 2020 hebben de president van de Nederlandse Magische Unie René Laurant en bestuurslid Charly Crama een verrassingsbezoek gebracht aan Véronique Ross en Theo Van de Coevering van het Magic Art Center. Hier hebben zij een cheque t.w.v. € 800,- en een grote bos bloemen aan Véronique mogen overhandigen.

Dit bedrag is bij elkaar gebracht dankzij donaties van goochelaars en goochelvrienden uit Nederland en België, die het Magic Art Center een warm hart toedragen. De donaties zijn binnengekomen naar aanleiding van de NMU Online Magic Show en door goochelaars die goocheltrucs online hebben verkocht en waarvan een deel of zelfs het gehele bedrag aan het Magic Art Center werd geschonken. Wij willen al deze donateurs enorm bedanken voor hun fantastische bijdrage!

Mocht u ook een donatie aan het Magic Art Center willen doen, dan kunt u dit overmaken naar het rekeningnummer NL42 RABO 0306 9702 52 t.a.v. het Magic Art Center. Uw steun wordt enorm op prijs gesteld en helpt mee om het Magic Art Center in deze moeilijke tijd in stand te houden, zodat het straks weer beschikbaar is voor ons allen en de magische goochelkunst.