Rond de kerstdagen strijkt er een originele spiegeltent neer in hartje Rotterdam en bezoekers krijgen tijdens deze speciale kerstshows een keur aan (inter)nationale artiesten voorgeschoteld.
In de vlog van Jorrit vertelde Dave er zelf al wat over wat je als bezoeker kan verwachten: een lekkere middag of avond ouderwets variété met onder andere luchtacrobaten rechtstreeks uit Cirque du Soleil, een voetjongleur uit Londen, een diabolo-artiest uit Zwitserland.
Uiteraard mogen de kerstliedjes niet ontbreken en Dave heeft ons verzekerd dat er zeker ook magic in de show zit.

Dave van der Wal
Dave

Dave is een Rotterdammer in hart en nieren en is in de regio een bekend gezicht en een graag geziene gast op de lokale televisie waarbij hij ook zijn eigen programma’s heeft.
Daarnaast is hij ook nog op tour geweest met die andere Rotterdammer, illusionist Christian Farla, waarbij Dave de rol van de ghost butler op zich nam.
Ook presenteert Dave diverse shows in het land en heeft hij diverse eigen producties gemaakt in het oude Luxor theater. Hij is daarnaast ook nog zanger en de Stichting Komt het Zien kan ook op hem rekenen als een show of circusvoorstelling in het theater voorzien moet worden van audio-commentaar voor blinden en slechtzienden.
Kortom Dave is een alleskunner en ondergetekende heeft Dave regelmatig aan het werk mogen zien. Dat dit talent nog niet ontdekt is in de rest van Nederland is mij in ieder geval een raadsel.

In het gesprek met Dave via Skype kwam naar voren dat Dave een zwak heeft voor magie en daarom heeft hij een kerstcadeautje voor de leden van de Nederlandse Magische Unie.
Als u naar www.wintervariete.nl gaat om Dave’s Wintervarieté te bezoeken in een ouderwetse spiegeltent, dan mogen wij als redactie van informagie.nl u korting aanbieden op uw toegangskaartjes.
De locatie leent zich uitstekend om met het hele gezin te gaan kijken, want zo zijn er bijvoorbeeld speciale nisjes in de tent waar u met 8 personen samen kunt zitten. Kortom, gezellig met de hele familie een middag of avondje genieten van variété met sneeuwgarantie.

Spiegeltent

De code voor NMU leden: winterinrotterdam
Met deze code krijgt u een kaartje voor de prijs van een kinderkaartje.
Dat is toch mooi een korting van 5 euro die u even pakt.

Uiteraard is het mogelijk om voorafgaand aan de show te dineren in de spiegeltent; kijkt u op www.wintervariete.nl voor de mogelijkheden.
Mocht u naar deze show gaan dan wensen wij u veel plezier en – wie weet – komen we elkaar daar wel tegen.

Jean-Paul