CIRCUS GOT TALENT VOOR JEUGD

Van het NMU-bestuur
29 april 2017

De organisatie van Circus Got Talent heeft aan de NMU gevraagd of er NMU-ers willen meedoen aan deze wedstrijd.

Circus Got Talent is een competitie voor alle jonge circus- en acrobatiekartiesten in heel Nederland. Jongeren in de leeftijd 8 t/m 18 jaar met een talent voor circus en/of acrobatiek kunnen deelnemen aan deze competitie. Of je nou uit de circuswereld, vanuit een jeugdcircus of acro gymvereniging komt, heb jij in je eentje of samen met anderen een goede act? Dan is dit je kans om met jouw act op het toneel van de Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden te staan! De wedstrijd is op 16 september 2017.

Aanmelden en regels
Er doen maximaal 10 artiesten mee aan de act. Je act duurt maximaal 8 minuten inclusief op- en afbouw. Iedereen die meedoet aan jouw act moet voldoen aan de leeftijdseis.

Aanmelden kan tot vrijdag 1 juni 2017, deelname is GRATIS.
En je moet natuurlijk op 16 september 2017 van 09.00 – 17.00 uur beschikbaar zijn.
Film de act waarmee jij denkt de eerste prijs binnen te gaan slepen. Je mag natuurlijk ook meerdere acts insturen. De jury selecteert de beste act.
Meld je vandaag nog aan.
Klik daarvoor op de aanmeldbutton op de site: http://circusgottalent.nl/#post-23
Je ontvangt dan een bevestigingsmail met instructies voor het uploaden van je filmpje.
Als jouw act is geselecteerd ben je door naar de volgende ronde en die je mee aan de competitie op 16 september 2017. Je voert alleen of samen met je groep de act op in de Stadsschouwburg De Harmonie voor een vijftallige vakjury. De show wordt gepresenteerd door Ritsko van Vliet. Iedereen gaat natuurlijk voor de winst: Echte Circus Got Talent prijzen!

In de jury onder meer Kitty Hagen, directrice van Circus Fantasia en de bij de NMU zeer bekende Arlette Hanson, directrice van Wintercircus Hanson. Arlette behoort al vele jaren tot het Technisch Team van de NMU. En daar zijn we trots op.
De organisatie is in handen van Jeugdcircus Saranti in Leeuwarden. http://www.saranti.nl/

Ga naar: http://circusgottalent.nl