Na lang nadenken ben ik tot de conclusie gekomen dat de werkzaamheden die komen kijken bij het hoofdredacteurschap van het digitale vakblad informagie.nl mij steeds zwaarder vallen en niet langer verenigbaar zijn met mijn overige werkzaamheden voor de Nederlandse Magische Unie en mijn werkzaamheden daarbuiten.
Met veel passie en gedrevenheid begon ik aan dit avontuur maar met alle taken en werkzaamheden die erbij kwamen kijken de afgelopen tijd werd het gewoon allemaal teveel voor mij. Ik trek mij dan ook per direct terug als hoofdredacteur van informagie.nl

De afgelopen 3 jaar heb ik met veel plezier deze taak mogen vervullen en kwam er steeds een beetje bij, allemaal taken waaraan ik met veel plezier en passie invulling gaf en nog steeds geef. Alleen: een heleboel kleintjes maken een hele grote, en wel dusdanig groot dat het voor mij allemaal niet meer te combineren is.

Ik mag dan wel geen hoofdredacteur meer zijn, ik blijf mij voor de volle 100 procent met veel plezier inzetten voor informagie.nl als redactielid, maar dus – ook voor de Nederlandse Magische Unie – op een andere manier.

Ik wil iedereen oprecht bedanken voor zijn of haar leuke samenwerking de afgelopen drie jaar. Dit is zeker geen afscheid, integendeel, nu ik op een andere manier lid ben van het redactieteam heb ik tijd om andere zaken voorrang te geven en dat komt uiteindelijk de Informagie en – naar mijn bescheiden mening – misschien ook wel de magische wereld ten goede.

Het roer gaat dus om op informagie.nl en geef ik het over aan interim hoofdredactie: Bert Speelman en Hilbert Geerling. Zij gaan tijdelijk de kar trekken, dan wel de magische boot besturen. Het ligt er maar net aan hoe je het wilt noemen en er gaat dus een zoektocht plaatsvinden naar een nieuwe hoofdredacteur: een pittige opgave maar geen onmogelijke!
Op mijn steun en medewerking kunnen ze rekenen, op die van u ook?

Jean-Paul Broekhuizen