Goochelvereniging Aladdin zal geen Magic Surprise Days meer organiseren, het is namelijk voor een kleine goochelvereniging niet meer verantwoord om de financiële gevolgen van een Magic Surprise Day te riskeren.

Maar…………………… er is een plan om op 6 oktober a.s. een clubontmoetingsdag te organiseren met de volgende verenigingen: Magische Ring Friesland, Passe-Passe, Oz. Osnabrück, Oldenburg, Detmold, Bielefeld en Waddewarder Zauberkreis.
De bedoeling is dat de dag verzorgd zal worden door leden van bovenstaande verenigingen, zowel voor lezingen als optredens.

Lijkt het u wat om bij deze dag aanwezig te zijn, dan is dit mogelijk. De toegangsprijs zal rond de € 20,- liggen en de dag zal van ongeveer 10.30 uur tot ongeveer 16.30 uur duren. Ook is er een goochelmarkt waar u zelf ook een tafel kunt huren. (huurprijs € 7,50 per tafel van 1.20 X 0.75 m.). Dit zijn voorlopig de plannen en over het uitnodigen van dealers wordt nog gesproken.

Zo gauw de planning concreter wordt zullen wij u hierover inlichten. Misschien goed om nu alvast 6 oktober 2018 in uw agenda te reserveren?

Het zal ons zeer bij de planning helpen als we ons ongeveer een idee kunnen vormen over op hoeveel gasten we kunnen rekenen. U kunt zich daarom nu reeds aanmelden voor deze dag, evenals voor het huren van een tafel, via het volgende mailadres: Clubdag2018@gmail.com.