Op dinsdag 22 oktober 2019 is de Amsterdam Magic Show te zien in Scheveningen. Met de titel: ‘Magic Show at the sea’ is de voorstelling een onderdeel van het Festival der Betovering in de Lourdeskerk in Scheveningen. Daar kun je dan genieten van een avond vol gedachten lezen, interactie, humor en magie door de prijswinnende goochelaars van de AMS. De show begint met close-up magic; goochelen uitgevoerd op enkele centimeters van uw gezicht. Verwacht het magisch buigen van vorken en geleende vingerringen die verschijnen op onmogelijke plaatsen. Dan verplaatsen de goochelaars zich naar het podium waar Alex Blackwood, Quintus de paarse goochelaar, Bart Urio, Tim de Vos, Rico Weeland, Zippo Guo, Fritz met een Z & Arthur Gerards je nog meer zullen verbazen. Met levitaties, gedachten die worden onthuld, ongelofelijke kaartmanipulatie en veel meer, “Magic at the Beach” is een show die je niet mag missen.

Vanaf 19.00 uur ben je welkom in de Lourdeskerk voor het voorprogramma. De officiële aanvangstijd van de voorstelling is 20.30 uur.
De voorstelling maakt deel uit van Club Lourdes aan Zee. Opnieuw staat de voormalige Lourdeskerk in Scheveningen – vanaf zaterdag 19 oktober – weer vier weken lang in het teken van verbluffende magie, familiecircus en muzikale optredens van grootste artiesten. En dit allemaal in een intieme clubsetting waarbij u tijdens de voorstelling geniet van een hapje en een drankje.