Het jaarlijkse NMU Goochelkamp, het ‘op stap weekend’, zal plaatsvinden in Lunteren op Groepsverblijf De Wildwal van 20-22 oktober.
Vorig jaar liep het storm. Er is maar een beperkt aantal plaatsen. Meer dan 60 deelnemers kunnen we niet kwijt en vorig jaar waren er maar liefst 57. Om deel te kunnen nemen moet je bij de NMU horen (bij een club of bij de NMU Magic Club) of lid zijn van een Belgische vereniging, die is aangesloten bij de FISM.
Op de website van de NMU kun je het volgende vinden:

Het belooft weer een fantastisch weekeind te worden. Veel oude en nieuwe docenten staan alweer in de rij om mee te kunnen doen. Het is voor ons allemaal een uitdaging, want we weten dat dit weekeind voor velen een begin is naar professionele optredens.
Een weekeind waarin hard gewerkt wordt aan nieuwe technieken, het verzinnen van een act, het verbeteren van jouw act, het samen maken van een voorstelling voor de familie op zondag en het maken van vriendschappen, die heel lang duren.

Aanmelden vóór vrijdag 6 oktober, maar beter eerder

Uiterste aanmelddatum: vrijdag 6 oktober 2017.
Als er meer aanmeldingen zijn dan plaatsen wordt de volgorde van deelnemen bepaald door de volgorde waarin de betaling voor het weekeind is gedaan.
Ben je nog geen lid van de NMU en wil je toch mee?
Meld je dan aan bij de NMU Magic Club (ook dat kan via de NMU website) en geef je op voor het weekeind.
De kosten van het goochelkamp zijn voor huur, eten en drinken, lesmaterialen. Je hoeft geen geld mee te nemen, want er is geen winkeltje. Ook voor ’s avonds en tussendoor overdag is er meer dan voldoende de snacken en te drinken.
Er wordt in het weekeind geen handel gedreven en er wordt niets verkocht.

Goochelexamens ook mogelijk

Tijdens dit weekeind kunnen goochelexamens worden afgelegd. Tijdens het weekeind zijn daaraan geen kosten verbonden.
Als je meer wilt weten over de examens kijk dan op de NMU website. Ze zijn prachtig, maar je moet er wel wat voor doen.

Kampouders

We hebben drie kampouders, waar je het hele weekeind op kunt terugvallen en er is een gedragscode, die op de website is te vinden.

Dieet

Ook daar wordt rekening mee gehouden. Dat moet je wel tevoren opgeven.
Als je alles hebt gelezen en toch nog vragen hebt kun je die richten aan de vaste kampstaf. De contactgegevens staan in het informatiebulletin.