Aankondiging nieuwjaarstreffen 2017!

Op zondag 29 januari 2017 organiseert de Magische Liga 52 Schakels Rotterdam het Nieuwjaarstreffen in Rotterdam-Zuid. Plaats van handeling: Theater / Podium Islemunda, Rotterdam IJsselmonde: een mooie, gezellige en sfeervolle locatie om het NJT 2017 te houden. Parkeermogelijkheden zijn er volop en zeer goedkoop!
Het programma is veelbelovend. Alvast een eerste bekendmaking. Met trots kan ik de komst melden van PAUL GORDON (lecture) uit de UK, LODEWIJK DE WIDT (lecture) uit ons eigen Nederland en voormalig FISM president ERIC ESWIN.

Verder zullen de leden van de 52 Schakels zich natuurlijk presenteren. Maar, er komt meer… u kunt nog een ‘grote naam’ verwachten in de programmering. We zijn op dit moment in een ver gevorderd stadium in de onderhandelingen. Binnenkort daarover meer.

Wat zijn de toegangsprijzen?
NMU leden: 29,50 euro
Niet-NMU leden: 37,50 euro
Jeugd t/m 18 jaar: 12,50 euro
Eerste begeleider jeugd: 29,50 euro
Bovenstaande prijzen zijn exclusief lunch. Deze kunt u voor euro 7,50 (nog onder een klein voorbehoud) verkrijgen in de theaterfoyer.

Wilt u er bij zijn? Van harte! SCHRIJF NU ALVAST IN! U hoeft voor nu alleen maar een E-mail te sturen en uw naam door te geven (graag onder vermelding van NMU lidmaatschap / jeugdlid / begeleider ). U helpt ons erg met een vroege inschrijving. Wij als organisatie weten dan namelijk waar we op kunnen rekenen.

Inschrijven / aanmelden via: schakels52@hotmail.com

René Laurant
voorzitter 52 Schakels Rotterdam