Tom Mullica overleden

19 Februari 2016 bereikte ons het verdrietige bericht dat Tom Mullica (1948) is overleden.
Tijdens een routine hernia operatie kreeg Tom meerdere hartaanvallen en ook na de operatie ontstonden er complicaties.
Tom Mullica is een legende in de magische wereld, hij is wereldberoemd geworden met zijn sigaretten-act. Deze act waar hij wereldwijd faam mee kreeg werd hem bijna eerder fataal, de ziekte kanker werd bij hem geconstateerd, maar deze ziekte wist Tom te overwinnen. Tom hield de magie voor gezien, maar toch kriebelde het bij hem, in 2014 was hij weer terug in de magische wereld na een afwezigheid van tien jaar.

foto: www.stevebest.com


Eerder bericht over dit onderwerp:

Via Richard Kaufmann bereikte ons dit tragische bericht:

“This is just a message to let everybody know that Tom Mullica went in for a routine hernia operation which apparently was botched, blood clots formed and he had multiple strokes, organ failure and he’s now in the hospital in an induced coma. It doesn’t look like he will be coming home. Please send good thoughts his way.”

Vertaling:
Tom Mullica ging naar het ziekenhuis voor een routine hernia operatie, dit ging helaas niet goed, bloedproppen vormde zich in zijn lichaam, en hij heeft op de operatietafel meerdere hartaanvallen gekregen en ook vielen er organen uit. Op dit moment is Tom nog steeds in het ziekenhuis en word kunstmatig in coma gehouden. Het ziet er niet naar uit dat Tom het gaat redden, laten we allemaal positieve gedachtes zijn kant op sturen.

Tom Mullica is een legende in de magische wereld, hij is wereldberoemd geworden met zijn sigaretten-act. Deze act waar hij wereldwijd faam mee kreeg werd hem bijna eerder fataal, de ziekte kanker werd bij hem geconstateerd, maar deze ziekte wist Tom te overwinnen. Tom hield de magie voor gezien, maar toch kriebelde het bij hem, in 2014 was hij weer terug in de magische wereld na een afwezigheid van tien jaar. Onze gedachten zijn bij zijn familieleden en wij hopen van harte dat Tom weer in goede gezondheid het ziekenhuis mag verlaten.