36e NMU ‘Open’ Juniorenconcours Goochelen op zondag 24 mei 2020 in Meppel.

Aan alle bij de NMU aangesloten verenigingen

Wie mag zich straks de Nederlands Juniorenkampioen Goochelen 2020 noemen?

Op zondag 24 mei 2020 zal dat bekend zijn, want dan zal weer in Meppel in de studio van Manro het NMU Nederlands Kampioenschap voor Junioren worden gehouden, zowel in de categorie close-up als in de categorie toneel. Het wedstrijdreglement staat op de website van de NMU www.denmu.nl

Deelnemers en bezoekers toeschouwers) kunnen zich nu al aanmelden via http://www.nkjc.nl

In dat verband de vraag aan de clubs met jeugdleden wie van hen aan dit concours willen gaan deelnemen. Voor een goede organisatie is van belang tijdig te weten op hoeveel personen kan worden gerekend. Indien nu al namen bekend zijn, wordt verzocht ook deze al door te geven aan Manro ( info@manro.nl) en Kees Ros (c.ros@chello.nl, zodat tijdig met hen contact kan worden opgenomen.

De programmering van de dag hangt onder meer af van het aantal acts. Met het oog op het maken van een reële begroting is het ook nodig te weten op hoeveel personen de organisatie ongeveer kan rekenen. Onnodig ook om te zeggen dat de dag alleen door kan gaan bij voldoende deelnemers.

Ook nu weer biedt Manro de unieke mogelijkheid tot coaching voor alle deelnemers aan het concours en wel op zondag 5 april. Dat biedt tevens de mogelijkheid de techniek van licht en geluid op de act af te stemmen zodat deze zo goed mogelijk voor het voetlicht kan komen.

Er zijn clubs die geen jeugdleden hebben: het juniorenconcours biedt de mogelijkheid om kennis te maken met het enthousiasme waarmee de jeugd zich aan de goochelkunst wijdt.

Telefonisch kunt u aanvullende informatie vragen aan Manro 06-54287666 of Kees 06-23901160.

Met een hartelijke groet,
Thom van Sloten, secretaris NMU
secretaris@denmu.nl


AANMELDEN VÓÓR 1 maart 2019

Toegangskaarten kunnen hier worden besteld: Toegangskaarten bestellen

Deelnemers kunnen zich NU inschrijven: Deelnemers hier opgeven

Zie hier het programma: Programma

Locatie Manro Evenementen

 

 

 

De NK zal worden gehouden bij:
Manro Evenementen Studio Gala
Rabroekenweg 10
7942 JE  Meppel

Telefoon: 0522-253 432
Provincie: Drenthe